Nieuw geopend in Waddinxveen, uw italiaanse restaurant voor een gezellig avondje uit.

Het concept

De liefde voor de Italiaanse keuken en de tomaat als rode draad van La Dolce Vita vormden de basis voor dit nieuwe restaurant: Pomodori Sechi. Het restaurant ligt op een prachtige locatie op de Nesse 16 in Waddinxveen. Bij ons restaurant ben je welkom om op het ruime terras om met een pinot griogio en calamari fritti te genieten van de zon met als uitzicht bootjes die voorbij varen en de hefbrug die continue in bedrijf is. Bij Pomodori Sechi richten we ons niet op één specifieke doelgroep. We willen dat iedereen zich welkom voelt. Een eigentijds interieur met strak witte muren, mooie houten vloeren en met Italiaanse eye catchers zoals de houtoven, tafels gedekt met rood wit geblokte tafellinnen en een in brons uitgevoerde espressomachine. De menukaart heeft een laagdrempelige prijsstelling (o.a. pizza’s maximaal 15 euro). Juist voor dat geweldige WoW effect.

Op de kaart staan authentieke gerechten die we simpel houden, conform de echte Italiaanse keuken en om (naar wens) een snelle service te kunnen bieden. De gerechten  hebben duidelijke invloeden uit het zuiden van Italië. Deze keuken staat bekend om het gebruik van de Pomodoro! We interpreteren de gerechten op eigen wijze. Net even wat anders. Niets kant-en-klaar of de makkelijke weg, maar altijd zelfgemaakt en van natuurlijke ingrediënten. Onze gasten zijn 5 dagen per week van harte welkom van 17.00-22.00 uur en in de zomermaanden uiteraard ook eerder voor een heerlijke lunch of borrel op ons terras. Doordat we ruim 60 couverts hebben, hoeven onze gasten nooit lang te wachten om plaats te nemen en anders maken wij het wachten heel aangenaam met een drankje en klein hapje aan de bar. Wij verwachten eind februari al onze eerste gasten te mogen begroeten.

De ondernemer

Marco Sechi (1977) is geboren in Rotterdam en komt uit een horecafamilie. Hij heeft drie kinderen. Na zijn middelbare school is hij marketing gaan studeren (HBO) in Rotterdam. Tijdens zijn studie is hij actief gebleven in de horeca. Zo werkte hij voor zijn vader bij Angelo’s Pizza in Rotterdam, maar ook als bartender bij o.a. de bekende Baja Beach Club. In 2010 opende zijn vader een Italiaans restaurant in Nesselande: Ristorante l ‘Italiano in Nesselande. Hij besloot om samen met zijn broer zijn vader te gaan ondersteunen tijdens de opstart van deze onderneming. Enkele jaren later heeft zijn broer de zaak van zijn vader overgenomen. Marco is vervolgens aan de slag gegaan als bartender bij zijn neef, die de bekende Rotterdamse onderneming 1nul8 opende. Hij is bij 1nul8 tot op heden werkzaam. Al enige tijd had Marco de ambitie om zijn opgebouwde uitgebreide werkervaring in combinatie met zijn passie voor de Italiaanse keuken als ondernemer in te gaan zetten. Na een lange zoektocht werd een prachtig pand gevonden in Waddinxveen. Samen met zijn adviseur startte hij de onderhandelingen hetgeen uieindelijk heeft geresulteerd in een zakelijke transactie. Andiamo Avanti!

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, proeverijen en speciale menu's?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.